مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی کالا

سلام وقت بخیر
من از یک فروشنده پارچه که به صورت سیار کار میکند به اندازه 21 میلیون تومان توپ پارچه و پرده خرید کردم اما متوجه شدم ایشان 32 میلیون تومان کارت کشیده اند و الان پاسخگو نیست
یعنی حدود 11 میلیون اضافه از من گرفته است
آیا میتونم اجناس رو پس بدهم و 32 تومنم رو کامل از او پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اضافه پرداختی را میتوانید مطالبه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

قابل شکایت و پیگیری است
بدوا اظهارنامه ارسال دارید
افاقه نکرد دادخواست متناسب مطرح گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق مشخصات استخراجی از طریق واریزی بانکی برای ایشان اظهارنامه رسمی ارسال و در صورت امتناع مطابق قانون مدنی در بحث دارا شدن بدون جهت مطالبه وجه کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
مبلغ اضافه را مطالبه کنید .
موفق باشید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ شما می‌توانید این اقدام را انجام دهید.