مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه و کارت ملی برای اتباع

سلام بنده اصلیتم اتباع افغانستان هست و متولد تهران هستم منتها گواهی ولادت ندارم و کارت هوشمند آمایش دارم و ثبت شرکت کردم و تمکن مالی نسبتا خوبی دارم آیا می‌توانم کارت ملی و شناسنامه اخذ کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

گرفتن شناسنامه و کارت ملی مستلزم داشتن تابعیت ایران است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با شرایطی که دارید برای تابعیت اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین امکانی وجود ندارد.
به خاطر داشتن تمکن مالی در این تابعیت نمی دهند.
شما هر اموالی داشته باشید می توانید به اسم شرکت بزنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است شناسنامه همچو ایرانی ها خیر

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

توان مالی شما در خصوص اخذ کارت ملی و شناسنامه تاثیری ندارد و شما ملزم به رعایت قوانین در خصوص اتباع خارجی هستید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این سوال اکثر قریب به اتفاق اتباع بیگانه مقیم ایران است باید همه شما بدانید و به یکدیگر اعلام و اگاهی رسانی کنید که صرف دنیا آمدن در ایران شما را ایرانی و محقق اخذ کارت ملی و یا دادن شناسنامه به شما نمیشود و داشتن مارت آمایش و تولد در ایران و یا تمکن مالی خوب موجبی برای این امور نیست چرا که ایران از سیستم خون پیروی میکند بر خلاف کشورهای غربی دارای سیستم کامن لو که از سیستم خاک پیروی نموده لذا برای اخذ شناسنامه و کارت ملی ایرانی بدوا باید بعد از پایان 18 سالگی درخواست تابعیت ایرانی را بدهید در ان صورت این وقایع و یا تمکن مالی خوب میتواند بسیار مفید و مثمر ثمر باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی پیگیر شوید.