مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع زنا و دون زنا

سلام و عرض خسته نباشید.
بنده با یک خانم در ارتباط بودم و رابطه داشتم، گویا خانم متاهل بوده و بنده خبر نداشتم، الان همسر ایشان که مطلع شده از ما شکایت کرده
میخواستم بدونم که بدون اقرار طرفین راهی برای اثبات رابطه جنسی وجود دارد؟ بعد از این که فهمیدم متاهل هستند به طور کامل قطع ارتباط کردم و از آخرین ارتباط فیزیکی و حتی مجازی ما بیشتر از سه ماه گذشته است.
این که خود خانم پا پیش گذاشته و خودش پیشنهاد داده هم ذکر میکنم. حتی من یک مدتی مخالف بودم و اغفالم کرده آن خانم.

حالا با توجه به این اطلاعات اگر به هر صورتی رابطه جنسی (زنا) اثبات بشود چه حکمی برای ما دارد؟ منظورم هر دو طرف است با توجه به این که بنده مجرد و ایشان متاهل بودند؟

اگر اثبات نشود و فقط رابطه نامشروع دون زنا اثبات شود چطور میشود و چه حکمی پیش روی ما است؟

حالت دوم فرض بر این بگیرید که من اطلاع داشتم از تاهل ایشان، فرقی در حکم ما میکند؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام در صورت اثبات فقط رابطه نامشروع وشلاق محکوم میشوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد و راهنمایی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زنا صد ضربه شلاق و ممکن است تبعید نیز تعیین شود.
دون زنا تا 99 ضربه شلاق تعیین می شود که امکان تبدیل به جزای نقدی و تعلیق اجرای مجازات نیز وجود دارد.
اگر رابطه جنسی را انکار کنید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و اگر پیام یا عکس نداشته باشد رابطه نامشروع نیز ثابت نمی شود.

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

مجازات زنای شخص متاهل که دارای شرایط احصان باشد قتل است و شخص مجرد صد ضربه شلاق. اطلاع شما از تاهل ایشان تاثیری در مجازات اصلی ندارد ولی قاضی میتواند مجازاتی مثل تبعید به عنوان مجازات تکمیلی برای شما در نظر بگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله صرف اقرار کفایت نمیکند بستگی به دیگر دلایل و قرائن موجود و نیز علم قاضی نیز دارد
مجازات شلاق و جزای نقدی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات و گفتگو است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر رابطه فیزیکی اثبات شود برای زوجه اعدام و برای شما در صورت مجرد بودن 100 ضربه شلاق

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

زنا بحثی تخصصی است که اثبات آن نیاز به عناصر تشکیل دهنده جرم همگی یکجا با هم دارد بهتر است با توجه به محرمانه بودن موضوع از طریق دادراه تماس بگیرید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام درصورت مجرد بودن 100ضربه شلاق برای شما و اعدام برای خانم میباشد البته باید بررسی لیتر شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زنای زن محصنه با مرد غیرمحصن اتفاق افتاده است که حکم خانم، رجم و سنگسار است و حکم آقا شلاق حدی است.
ممکن است که رابطه جنسی با آزمایشات صورت گرفته از سوی پزشکی قانونی مشخص گردد.
اگر رابطه نامشروع احراز گردد هم خانم و هم آقا، هر کدام تا 99 ضربه شلاق تعزیری محکوم خواهند شد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

شما حسب مورد به صد ضربه شلاق حدی و یا تا 99 ضربه شلاق تعزیری و خانم حسب مورد به رجم و یا شلاق حدی تعزیری و یا تا 99 ضربه شلاق تعزیری محکوم خواهد شد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر مدارکی دال بر ادعای ایشان وجود ندارد دعوای وی رد می‌شود
در هر صورت زنا به دشواری ثابت می‌گردد اما اگر رابطه ی نامشروع محقق شود به شلاق محکوم خواهید شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دون زنا تا 99 ضربه شلاق تعیین می شود که امکان تبدیل به جزای نقدی و تعلیق اجرای مجازات نیز وجود دارد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حکم ایشان در صورت اثبات زنای محصنه یعنی شوهر دار رجم و سنگسار است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رابطه زنا اثبات نباشد در حد رابطه نامشروع تلقی و مجازات آن تا 99 ضربه شلاق تعزیری است