مشاوره حقوقی رایگان - ابطال در انتخابات تعاونی مصرف

باسلام؛ باتوجه به اینکه انتخابات تعاونی مصرف در مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده نوبت دوم در تاریخ 96/12/06 انجام گردید و در تاریخ 97/01/19 به تائید اداره تعاون ... نیز گردید. متاسفانه یکی از اعضا (مدیرعامل سابق) شکایتی در تاریخ 97/02/01 به اتاق تعاون تهران برده مبنی بر رعایت نشدن زمان ثبت نام داوطلبان؛ جلوگیری از ثبت نام اعضا (مدیرعامل سابق) و تعدد درصورتجلسات مجمع. A) آیا وقت 5روزه شکایت نباید رعایت شود؟ B) باتوجه به اینکه تعاونی مصرفمان در شهرستان ... واقع شده و تنها یک شعبه در داخل شرکت دارد آیا اتاق تعاون تهران می تواند در اینخصوص رای صادر کند؟ و در کجا می توان رای آنرا شکاند؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر تخلفی از اساسنامه صورت گرفته باشد نهاد ناظر حق رسیدگی دارد.