مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم زهرا

سلام وقت بخیر
اسم من زهرا هستش و میخوام به نورا تغییرش بدم ولی متاسفانه شرایطم اینطور نیست که از بچگی نورا صدام کرده باشند و من فقط اسمم رو دوست ندارم و میخوام عوضش کنم به خاطر همین شاهدی ندارم که تو دادگاه شهادت بدهد. میخواستم بدونم دلایل موجه دیگه‌ای هم هست که تو استشهاد نامه و بعدا تو دادخواست بنویسم تا کارساز باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما باید دادخواست بدهید معمولاً اگر یک بار باشد با تغییر نام موافقت می‌شود .
دلایل محکمی ارائه دهید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای دعوای تغییر نام معمولا از استشهادیه استفاده می شود.
می توانید دادخواست دهید تا به درخواست شما رسیدگی شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال درخواست خود را پیگیری کنید و اگر موافقت نشد می توانید دادخواست بدهید و از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تنظیم دادخواست امری تخصصی است و باید وکیل آن را تنظیم کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید در دادگاه دادخواست اقامه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دلایل و مستندات داشته باشید دادگاه محترم با توجه به دلایل رای صادر می‌نماید اصولاً از شهادت شهود استفاده می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق سامانه سهیم اداره ثبت احوال درخواست نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدمتاً بایستی از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمائید و اگر توفیقی حاصل نگردید از طریق دادگاه وارد عمل شوید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید در دادگاه دادخواست اقامه نماید بهتر است از وکیل بخواهید برای شما دادخواست تنظیم کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا در سامانه تغییر نام ثبت احوال درخواست در صورت عدم موفقیت دادخواست حقوقی تقدیم نمایید