مشاوره حقوقی رایگان - عوض کردن اسم مذهبی

سلام من اسم شناسنامم زهراعه میتونم به روشنک تغییرش بدم؟

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، تغییر نام های مذهبی غالبا سخت است اما غیرممکن نیست ، حتما وکیل بگیرید ، چون تنها یکبار میتوانید اقدام کنید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً غیر ممکن است ولی می توانید درخواست خود را ارائه دهید

مینا احمدی

مینا احمدی :

در شرایطی بله
حتما وکیل بگیرید
فقط یکبار امکان دادخواست دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می توانید.
سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

معمولا به دلیل نام مذهبی رایج موافقت نمی‌شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

امکان پذیر ولیکن سخت می باشد ابتدا به سامانه ثبت احوال مراجعه شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تغییر نام های مذهبی غالبا سخت است اما غیرممکن نیست