مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام خسته نباشید،
اگه حضانت پسرم رو به پدر خودم بدهم و بعدش برای من مشکلی پیش بیاد مثلا بروم زندان آیا مادر بچه میتونه حضانتش رو از پدرم بگیرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا زمانی که پدر زنده است حضانت حق و تکلیف وی است بعد از آن به مادر می‌رسد جد پدری بعد از پدر مسئولیت ولایت قهری دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمیتوانید حضانت را به پدرتان بدهید حضانت با مادر و پدر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضانت قابل انتقال نیست
اگر پدر و مادر زنده باشند نمی توان حضانت فرزند را به پدربزرگ داد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
والدین در این موضوع ارجح ترند
و در اولویت مگر صلاحیت لازم را دارا نباشند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون مدنی و قانون حمایت خانواده حضانت با والدین است اولویت با پدر است پس از آن مادر و پس از آن پدربزرگ پدری سایر اقربا به تناسب ارث

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام. با حصول شرایطی که در قانون پیش بینی شده بله.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدر و مادر زنده باشند نمی توان حضانت فرزند را به پدربزرگ داد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضانت بر عهده والدین است و جدپدری در صورت نبود پدر، ولی قهری محسوب می‌شود بنابراین اگر روانه زندان شوید حضانت به مادر واگذار خواهد شد‌.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

پدربزرگ حضانت قانونی ندارد و نمی تواند داشته باشد. مطلب را با ولایت قهری که حکم قانونی است اشتباه گرفتید