مشاوره حقوقی رایگان - پشت نویسی قولنامه رهن خانه

سلام چهارتا دانشجو دختر هستیم که مشاور املاکی گفت یک نفر از طرف بقیه اسمش توی قولنامه بیاد و بقیه که پول دادن به اون یک نفر برای اجاره خانه در پشت قولنامه نوشته بشه که هرکدوم چقد پول دادند با امضا و اثر انگشت ایا این قانونی است ؟ امکانش است بعدا پول بقیه را ندهند ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله منعی ندارد اما با موجر طی کنید که چهار نفر هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است اسم همه در اجاره نامه قید بشه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر نوشته شود به عنوان مدرک قابل قبول است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است اسم هر چهار نفر به عنوان مستاجر ذکر گردد تا میزان مبلغ ودیعه هر کدام مشخص گردد و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دقیق در پشت اجاره نامه قید شود با مشخصات اشخاص مانعی نیست

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

اگر از اون یک نفر امضا گرفته باشید امکان دریافت وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منعی ندارد
مراتب را با موجر نیز در میان بگذارید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

باسلام
لزومی به این کار نیست . صرفا یک نماینده از طرف همه به عنوان مستاجر نوشته شود و فی مابین نودتان به صورت محضری و رسمی قراداد یا توافقی با ذکر مبلغ و موضوع پرداخت بنویسید. صمن اینکه در اجاره نامت نیز نام هر چهار نفر نیز میتواند اورذه شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. بهتر است اسم همه در قراداد بیاید. اما اگر در روی قرارداد جا ندارد ، توضیحات در پشت قرارداد نوشته شود وبه امضا موجر و مستاجرین برسد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

منعی ندارد بهتر است اسامی همه به عنوان مستاجر ذکر گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در این حالت آن یک نفر میتواند از ورود سایر دانشجویان به ملک مورد اجاره جلوگیری کند و شما صرفا حق مطالبه سهم خود را با استناد به صورتجلسه تنظیمی بنگاه دارید لذا بهتر است همگی بعنوان مستاجر در قرارداد امضا نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دقیق در پشت اجاره نامه قید شود با مشخصات اشخاص مانعی نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در پشت قولنامه بقیه را هم به عنوان مستاجر نوشته است مشکلی نیست .