مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف روی پلاک خودرو

سلام
سال 97 با یک خودرو تصادف داشتم و متاسفانه پذیرفتم که مقصر هستم و با زیاندیده برای تعیین خسارت به شعب بیمه رفتیم و یک برگه کوپن بمبلغ ده میلیون تومان از بیمه من به زیاندیده تحویل دادند و بمن گفتند که بروید .
حالا بعد از گذشت یکسال طرف در شورای حل اختلاف از من شکایت کرده که هزینه های تعمیرات و صافکار و رنگ و افت خودرو من 16 میلیون تومان شده و بیمه طرف مقابل فقط 4.8 میلیون تومان بمن پرداخت کرده و برای من از حل اختلاف رای پرداخت یازده میلیون و دویست هزار تومان گرفته و اجراییه کرده و روی پلاک خودروی من توقیف گذاشته است .
با توجه به این شکایت ایشان منهم میخواهم درخواست کارشناس کنم و مقصر بودن خودم را تقاضای کارشناسی بگذارم . چون بنظر من و خیلی از افرادی که انجا بودند من مقصر نبودم . اما چون خودروی ایشان خسارت بیشتری نسبت به ماشین من داشت من این را پذیرفتم و بدون کروکی رفتیم بیمه برای خسارت
ســوال ؟
آیـا امکان درخواست کارشناس را بعد از گذشت یکسال و نیم دارم ؟
با شروع درخواست کارشناس من و طرح شکایت متقابل ایا رفع توقیف باطل میشود تا کارشناس نظر جدید بدهد ؟ یا توقیف کماکان روی پلاک خودروی من میماند ؟
آیا هزینه کارشناس تصادفات خودرو در هیات های حل اختلاف مشخص هست ؟
از زمانیکه برای خواندن متن و راهنمایی من میگذارید ممنون هستم .

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر نمی توانید درخواست بدید زیرا زمان زیادی گذشته- در هر حال درخواست کارشناسی منتج به رفع توقییف نمی شود