مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق از پدر و برادرانم

سلام ما 4 تا خواهر و 2 برادر دارم و من دختر و فرزند ارشد خانواده ام . من در بچگی تمام کارهای پدرم و مادرم و بچه هارو انجام میدادم ولی الان پدرم حق من را نمیدهد و برادرانم حق ما 5 خواهر را میخورند و مادرم فوت کرده و پدرم با زنی ازدواج کرده و همه چیز را میخواهد به او و برادرانم فقط بدهد و برادرانم خواهرانم را تهدید میکنند که ما بترسیم و از حقمان بگذریم لطفا توروخدا کمکم کنید ممنونم

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
منظور شما از حق مشخص نیست .
موفق باشید.

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام چنانچه مادر اموالی نداشته باشد و پدر در قید حیات باشد از اموال پدری در وضعیت فعلی تا زمان فوت چیزی ب شما تعلق نمی گیرد فقط نفقه آنهم تحت شرایطی و مهریه مادر را می توانید به اندازه سهمتان از پدر مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما برای مطالبه حقوق خود می‌توانید وکیل بگیرید و یا خود شخصاً اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان سلامت عقل و روان داشته باشد می تواند اموال خود را به نام هر کسی که بخواهد انتقال دهد.

سهیلا عبدی

سرکار خانم سهیلا عبدی :

شما نسبت به ماترک مادر میتوانید اقدام کنید ولی پدر خیر ایشان در قید حیات هستند و هر طور مایل باشن نسبت به اموال خود اقدام می‌کنند

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

منظور از حقمان چیست
تا زمانیکه پدر زنده هستند نسبت به اموال اختیار دارند چنانچه مادرتان نیز اموالی دارند نسبت به آن اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما از مادرمرحوم ارث میبرید