مشاوره حقوقی رایگان - شکایت زیر 18 سال

سلام و خدا قوت پسرم کلاس نهم هستش از روز اول سال با همکلاسی خودش مشکلات داشتند. درگیری و فحاشی و چندین بار گروهی پسر من رو کتک زدن پشت درب های مدرسه کلا فحش مادر نوشته بود که با پیگیری و چک کردن دوربین ها متوجه شدیم کار همان همکلاسی پسرم هستش با عذر خواهی گذشت کردیم تموم شد رفت حالا چند روز پیش باز دعوا شده همکلاسیش با چن نفر دعوا کردن بزن بزن که پسر منم داخل اون جمع بوده سرامیک میشکونه که بزند به کتف پسرم پسرمم با مشت میزنه بینی همکلاسیش میشکند و الان هم شکایت کردن که به عمد زده
بعد یک هفته اس که این اتفاق افتاده کلا اونایی ک داخل دعوا بودن چند نفری رفتن تنها گیر آوردن زدن فقط مونده پسر من که اونم سپردن به لات محله ای که هستیم هر روز هم‌خودش مزاحمت ایجاد میکنه دایی هاش که بالا 40 سال هستن آوردن بچه من رو بزنند که معاون های مدرسه نگذاشتن به حدی جدی بودن که گذاشتن داخل اتاق درب رو قفل کردن مقصر ایشون بودن ولی چون بینیش آسیب دیده شدیم مقصر ناگفته نمونه که بینی اش از قبل شکسته بوده الان نمیدونم چیکار کنم چطوری از پسرم دفاع کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از وکیل کمک بگیرید .
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دفاع مشروع بوده و از طریق وکیل متخصص دفاع نمایید