مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

تصادف کردم طرف مقابل برای افت قیمت شکایت کرده الان ابلاغیه اومده که برای ملاحظه نظریه کارشناس باید بروم
لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به نظریه کارشناس اعتراض داشتید می توانید اعتراض کنید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

نظریه کارشناس جهت افت قیمت را مطالعه میفرمایید اگر اعتراض داشته باشید میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض بزنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به شعبه مراجعه نمایید چرا که نظر کارشناس 7 روز بیشتر مهلت اعتراض ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری
وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق سامانه ابلاغ الکترونیکی میتوانید متن کارشناسی را ملاحظه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حاضر شوید اگر نظریه کارشناسی را قبول نداشتید اعتراض کنید