مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری پرنده در حیاط

سلام وقت بخیر
بنده در تهران ، در یک خانه قدیمی طبقه همکف با حیاط جنوبی در حال زندگی هستم ، داخل حیاط 7 عدد مرغ دارم ، فقط مرغ و خروسی نیست که بخواهد صدا کند.فقط هم واحد ما به حیاط دسترسی دارد.
حالا همسایه های ساختمان کناری میخواهند از من برای نگهداری طیور شکایت کنند آیا کاری میتونند پیش ببرند و اصلا نگهداری مرغ غیرقانونی هست یا نه؟
حیاط 20 متر هست ته آن هم یه انباری 5 متری داره

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه مزاحمتی برای دیگران داشته باشد، امکان طرح شکایت وجوددارد.

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
باتوجه به اینکه مرغ و خروس شما سروصدا نمی‌کنند و از طرفی در حیاط اختصاصی خودتان نگهداری میکنید و مزاحمتی برای کسی ندارند و حیوانات وحشی نیستند که عرف نباشه و ..نمی‌توانند کاری پیش ببرند البته حتما در برابر ایشان دفاعیه خوبی تنظیم نمایید برای این امر پیشنهاد میشود درخواست تنظیم دفاعیه از طریق سایت ثبت نمایید.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر ایجاد مزاحمت و آلودگی نماید میتوانند شکایت کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله تحت شرایطی امکان شکایت وجود دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اگر ایجاد مزاحمت میکند در شهر جای نکهداری طیور نیست