مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

شرایط طلاق از طرف زوجه به زوج چیست با این شرایط که زوج بازی شرط بندی و قمار میکند و دست بزن دارد؟

پاسخ ها :

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
برای خود شرط بندی و قمار در قانون حقی برای طلاق گرفتن شما پیش بینی نشده ولی میتوانید با استناد به این موارد عسر و حرج خود را ثابت کنید که بتوانید طلاق بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شروط طلاق در سند ازدواج شما درج شده است آن را مطالعه نمایید موارد یاد شده تحت شرایطی می‌تواند برای طلاق مناسب باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست طلاق با اثبات عسر و حرج بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طلاق مطابق1133حق زوج است با پرداخت حقوق مالی زوجه مطابق ماده 29حمایت خانواده و یا توافق به طلاق و حقوق

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است...
مگر تحت شرایطی خاص