مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح همسر

با سلام ودرود
بنده 5 سال است ازدواج کردم در این مدت چندین و چند بار از سوی همسرم مورد ضرب و شتم قرار گرفته ام بطوریکه در مواردی ایشان سعی داشته مرا خفه کند که البته بعداز دعوا ادعا کرده قصدش فقط تهدید بوده است
متاسفانه ایشان بسیار عصبی ودچار عدم تعادل و ثبات است در مواقع دعوا تا حد مرگ جلو می رود و بعداز آن پشیمان است و البته که فحاشی تهمت و... هم چاشنی کارش است
تاکنون اقدام قانونی نکرده ام اما از برخی آثار ضرب و جرح ها عکس وای فحاشی ها صدای ضبط شده . (ویس) دارم
بنده یک فرزند 3 ساله دارمو تاکنون بخاطر او سکوت کرده ام اما دیگر توان تحمل ندارم‌ اخیرا هم ایشان بدون رعایت شرایط روحی و روانی فرزندم حتی مقابل چشمان کودکم اقدام به کتک کاری می کند
حال سوال بنده این است قصدم جدا شدن است اما با توجه به اینکه ایشان ازدواج دومش است به قول خودش حرفه ای است چطور اقدام کنم که حق و حقوقم را از دست ندهم
قصد داشتم ابتدا برای حفظ حقوقم مهریه اجرا بگذارم بعد برای طلاق اقدام کنم از طرفی هم قصدشکایت ضرب و جرح ایشان را دارم لطفا. اهنماییم کنیدآیا با شکایت از ضرب و جرح عمدی ایشان می توانم مجوز طلاق بگیرم و حقوقم در مهریه محفوظ می ماند یا خیر؟‌ آبا در بدو شروع کار نیاز به اجرا گذاشتن مهریه هست یا خیر؟؟
باید چه کنم سردرگم هستم؟؟؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر قصد شما جدی است پس سر در گم نباشید همزمان تمام اقدامات را انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر میخواهید طلاق بگیرید نیاز به جمع کردن مدارک دارید بابت ضری وجرح نظریه پزشک قانونی بگیرید مهریه به هرحال حق شماست پس فرقی ندارد قبل از دادخواست طلاق باشد یایعد از دادخواست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جهت ارائه راهکار حقوقی نیاز به بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهریه را به اجرا بگذارید در مورد ضرب وشتم وفحاشی شکایت کیفری نمایید