مشاوره حقوقی رایگان - ادعای تهمت ضرب و جرح

سلام مادر بنده 60 سالش هست و در خیابون دایی و پسر دایی بنده ایشون رو کتک میزنند و مادر ما شکایت کرد و چون اهالی اون محل میترسیدند از اون ها شهادت ندادند و دایی ما دو تا شاهد دروغین آورد که ما نزدیم و اون جا نبودیم ،پرونده به نفع اون ها بسته شد الان رفته شکایت کرده که به ما تهمت زده شده راهنمایی بفرمایید ممنون میشوم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مادر شما می‌توانست درخواست تحقیق محلی نماید یا در آن زمان با پلیس تماس گرفته و صورتجلسه کندشکایت می‌بایست دلیل داشته باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به دفاعیات مادرتان و نحوه تحقیقات مقدماتی و قرار دادسرا و دادگاه دارد، بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. بله ایشان این حق را دارند. با وکیل مشورت کنید.‌

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این مورد شکایات نیاز به اثبات عمد و سونیت دارد و معمولا نتیجه ای ندارد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با وکیل متخصص کیفری مشاوره نمایید.
راه حل وجود دارد.