مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دفتر خدمات قضایی

همسرم 4بار هست که شکایت کرده ولی دفتر خدمات قضایی شهرمون همش نادیده میگیرد و جواب درستی نمیدهد ..‌‌میخواهم از این دفتر شکایت کنم ....لطفا راهنمایی بفرمایید..‌باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رسیدگی به شکایت شما توسط دفتر خدمات قضایی صورت نمی‌گیرد بلکه در محاکم قضایی است از آنجا باید پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دفتر خدمات قضایی فقط شکایت شما را ثبت می‌نماید رسیدگی ارتباطی به آن دفتر ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دیگری رجوع کنید حق استنکاف در حالت عادی را ندارد
البته نوع شکایت مهم است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق آیین نامه اجرایی دفاتر و کانون خدمات الکترونیک قضایی عمل و با متخلف رفتار می‌شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به کانون دفاتر الکترونیک قضایی شکایت کنید یا دادسرا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دفتر خدمات قضایی فقط شکایت شما را ثبت می‌کند رسیدگی نمیکند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شکایت ارسال شده باید از مرجع قضایی پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به ثبت شکایت اقدام نمائید.