مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ازدواج دختر

سلام خسته نباشید پدر و مادر من جدا شدند و تقریبا دوازده سال هست خبر نداریم از پدرم من الان میخواهم ازدواج کنم و پدرم برای امضا نمیاد پدربزرگ هم فوت شدند متن دادخواستم رو چطوری باید برای دادگاه بنویسم و اینکه در دادخواست مشخصات پسر نیاز هست یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای متن دادخواست از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست را می‌بایست به طرفیت پدر و مشخصات آقا را نیز درج نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواستی به دادگاه ارائه نمایید و فرد مورد نظر را با میزان مهریه معین به قاضی دادگاه خانواده معرفی نمایید، ایشان تنفیذ می‌کنند

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

بله میبایست مشخصات زوج تعیین گردد. به طرفیت پدر

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام وقت بخیر باید در شرح دادخواست مشخصات و شغل پسری که قصد ازدواج با او را دارید ، قید کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله نیاز به ثبت دادخواست است و باید مشخصات خواستگار را اعلام نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

باید دادخواست تجویز ازدواج بدون اجازه پدر بدهید،درآن پسر،میزان تحصلات،درآمد،شغل و...‌باید آورده شود

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. به طرفیت پدر و مشخصات پسر نیز باید درج گردد.

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلتم، دادخواست به طرفیت پدر تنظیم میشود، بله مشخصات کامل شخصی که میخواهید با او ازدواج کنید باید در دادخواست بنویسید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست را می‌بایست به طرفیت پدر بدهید مشخصات آقا را نیز درج نمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام بایستی مشخصات خودتان و شخصی که قصد ازدواج با او را دارید با شغل و میزان در آمد اعلام کنید و در خصوص مهریه توافقی هم بنویسید