مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام نه سال جدا شدم و دخترم با مادرش زندگی میکند و هرساله من نفقه پرداخت میکنم و هرسال دادگاه من رو محکوم به هم نفقه هم خرج البسه و ثبت نام مدرسه و الباقی کار میکند میخواستم بدونم نفقه مگه همون مخارج محسوب نمیشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری با تادیه نفقه مسؤلیت مالی دیگر متوجه شما نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نفقه شامل تمامی موارد مذکور است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نفقه شامل خوراک پوشاک مدرسه بهداشت مسکن و غیره است

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

سلام نفقه شامل البسه، خوراک، مسکن و.... است

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام وقت بخیر نفقه همان مخارج است که شما دوباره پرداخت می کنید دخترتان اگر ادعا داشته باشد که میزان نفقه کم و کفاف هزینه های زندگی را نمیکنن بایستی دادخواست تعدیل میزان نفقه بدهد

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام. موترد ذکر شده نیز جزء نفقه است.توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ملزم به تامین تمام مخارج فرزند مشترک خواهید بود

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

نفقه شامل تمام موارد است برای خرج و ثبت نام و درمان با فاکتور میتوانند اقدام کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نفقه شامل خوراک پوشاک مدرسه بهداشت مسکن و غیره است

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

از اونجایی که مبلغ نفقه با شان و منزلت فرزند و درآمد پدر تعیین میشود ممکنه برا شخصی فقط دو تومن بنویسن و برا شخصی با کل مخارج

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی گویا فرزند شماست باید مخارج مربوطه را پرداخت کنید