مشاوره حقوقی رایگان - طريقه تشكيل هيئت مديره و تنظيم اساسنامه

سلام عليكم
5 بلوک با 83 واحد پيمانكار بدون محوطه كار را راه كرده
براي ادامه كار بعضي از واحد ها پول نميدهند
با تشكيل هيئت مديره آيا ميشود آنها را قانونی مجبور به پرداخت كرد؟
و
اگر از هر بلوک 2 نفر معرفي بشوند و امضاي اكثر اعضاي بلوک را بگيرند مبني بر اينكه نماينده اعضاي بلوک هستن
مجموع نمايندگان بلوک ها كه 10 نفر هستن ميتوانند هيئت مديره را انتخاب كنند و اساسنامه را امضا كنند طوری كه وجهه قانونی داشته باشه؟
آيا اين كارشون كافي هست ؟ الزام آور هست؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است پرسش به درستی مطرح نشده است

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اقدامات و انتخابها طبق اساسنامه باید باشد