مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضا با فریب

با سلام
پدربزرگم در هنگام فوت وصیت نامه ای نداشتند.یک قطعه زمین(که یک بخش آن باغ و یک بخش آن خانه ست) از ایشان مانده که برادر بزرگ مادرم قصد گرفتن آن را دارد.پدربزرگم دوبار ازدواج کردند و از زن دوم یک دختر و پسر دارند.برادر بزرگ مادرم یک شب به خانه ما آمادند و با فریب اینکه میخواهند خانه را به زن دوم پدربزرگم بدهند و باغ به برادر بزرگ برسد و ایشان خودشان این باغ را بین بردارها و خواهرهای زن اول تقسیم کنند از مادرم امضا گرفتند. موضوع متن دست نویس به این صورت بود که باغ به برادربزرگ برسد و در مورد تقسیم آن بین برادرها و خواهرهای دیگر حرفی زده نشد.
چند روز بعد به مادرم زنگ زدند و خواستند که این دست نوشته را در محضر ثبت کنند تا قانونی شود و مادرم متوجه شد که ایشان قصد بالا کشیدن زمین را دارد و جهت امضا به محضر نرفتند. خواستم بدونم آیا این امضا مشکلی برای گرفتن حق الارث مادرم ایجاد میکند و اقدام ما برای پس گرفتن زمین فایده دارد یا خیر ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر به اصالت آن شک دارید امکان طرح دعوا وجود دارد تا موضوع به کارشناس مربوطه ارجاع شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر هبه بوده ایشان می‌تواند از آن رجوع کند

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

متن باید بررسی شود که سفید امضا نباشد.
با وکیل کیفری حتما مشاوره نمایید تا مدارکتان کاملا بررسی شود.

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
بدون رویت دست نوشته امکان اظهار نظر نمی باشد ولی تخت شرایطی میتوان عدم اعتبار آن را ثابت کرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متن مربوطه نیازمند برسی است
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

سلام اگر ثنا ثبت نام کرده باشید ابلاغیه با سر شماره adliran براتون ارسال میشه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نوشته یک سند عادی است و می‌تواند در مواردی علیه شخص استفاده شود لذا دعوی ماترک مطرح نمایید و به منشا اصالت سند نیز اعتراض کنید