مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه همسرم

سلام
خسته نباشید
حدود 25 روز پیش زنم با فرد یا افرادی رابطه جنسی داشته که برایم 100٪ ثابت شده است، بعد آن روز به بهانه دعوا با من از خانه قهر کرده و خانه مادرش میماند، بعد از 3 روز از من بعنوان ایراد افترای زنا شکایت کرده و من بنا به دلایلی مانند حفظ آبرو و وجود یک میانجی برای آشتی تا حالا شکایت نکردم، چون مدرکی جز شنیدن صدای یک غریبه پشت تلفن و موبایل زنم که آثار زو دبه ‌زود تعویض سیم کارت در آن مشهود است دستم بجایی بند نیست، چکار کنم؟ ضمناً، یکبار شکایت کیفری‌ام بخاطر نداشتن ادله کافی رد شده، لازم بذکر است زنم هم از جلو و هم از عقب سکس کرده بود، درست در بامداد پنجشنبه 11 اردیبهشت 1399، لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.شما در محکمه و یا دادسرا باید دلیل داشته باشید در غیر این صورت حکمی صادر نخواهد شد