مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی مشاع

باسلام. بنده هزار متر از 29هزار متر زمین کشاورزی مشاع سال 92 خریداری کردم و سند تک برگ مشاعی هزارمتر از اداره ثبت دریافت نمودم. حال بعد از چند سال قصد کشاورزی در زمینم دارم اما فروشنده ای که قطعه زمین را ازش خریدم جای دیگری از این زمین مشاعی را به من نشان میدهد نه قطعه زمینی که ازش خریداری کردم و می گوید اجازه ی کاری در این قطعه نمیدهم و قطعه ای دیگری که جای مناسبی ندارد به من میدهد ضمن اینکه دو نفر دیگر از مالکین این زمین شاهد هستند که این قطعه برای من هست.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.3راهپیش روی شماست که هرکدام راخواستیدمی توانید ازطریق دادگاه انجام دهید,1-دادخواست خلع ید مشاعی راتقدیم کنید دادگاهتمامی29هزار مترراخلع یدوطرف شماحق رفتن به داخل زمین راندارد.2-دادخواست تقسیم مال مشترک راتقدیمکه قابل تقسم نمی باشد ودادگاه 29هزارمتررابه نرخ روزمی فروشد وسهم طرفین را می دهد.3-دادخواست تسلیط ید مشاعی راتقدیم کنید درصورت اثبات خرید همان جایی که مورد نظرتان می باشد مرجع قضایی به شما تحویل می دهد.