مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک در منطقه 14

سلام ، یک ملکی رو میخوام خرید کنم در منطقه 14 تهران که مساحت کل ملک 60 متر میباشد و با بحر 13 متر ، همسایه روبروی ملک نزدیک 2 متر عقب نشینی کرده ، ملک در کوچه بن بست میباشد که کلا 7 تا ملک در کوچه هست. عرض اصلی کوچه 1،5 متر میباشد.
به گفته صاحب ملک میگن که نیم متر تقریبا ملک عقب نشینی دارد . صحت این موضوع رو چجوری مطلع شوم. ایا مثل ملک روبرو 2 متر عقب نشینی داره یا حرف صاحب ملک درسته و نیم متر عقب نشینی داره ؟ کوچه ها ی تهران چند متری باید بشه بعد از عقب نشینی ؟ ممنون راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام به شهرداری منطقه مراحعه نمایید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

موضوع را باید از طریق شهردرای محل پیگیری نمایید.