مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی کوچه بن بست

با سلام، خونه ما از یک سمت بر خیابونه و از سمت دیگه خونه، کوچه بن بستی هست. ما هیچ در یا پنجره ای به اون نداریم و اون کوچه بن بست متعلق به یک خانه هست. الان، میخواهیم خونه رو بکوبیم. دهیاری میگه باید از سمت کوچه بن بست، دو متر عقب نشینی کنیم. اینم بگم که دهیار از اقوام صاحب خانه داخل بن بست هست. خواستم بپرسم همچین چیزی ممکنه؟ ما سند تک برگ خونه رو به همین شکل الان که هست داریم.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. خیر چنین ادعایی خلاف مقررات و قانون مدنی است. چون کوچه بن بست ملک شخصی طرف بوده و اجبار شما به این امر خلاف است

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید طرح عقب نیشینی را دیده و تمام امور را با نامه های کتبی انجام دهید. بارها دیده شده که در دهیاری ها با حرف کار انجام و بعداً انکار شده