مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی

من دخترم 15 سالمه ازدواج کردم نامزدمم 17 سالش هست و ما چند بار رابطه از پشت داشتیم و نمیدونم شاید تا وقتی برود سربازی هم تکرار بشه این رابطه ها میخواستم بدونم اگر اون بره سربازی مشخص میشه ک رابطه داشته یا حبس و این ها دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اینکه کسی با نامزدش رابطه دارد به کسی ارتباطی ندارد و هیچ مشکلی پیش نمیاد.
و شما از مقعد رابطه دارید و نامزد شما که پسر است در زمان سربازی مقعد سربازان معاینه نمی شود و اگر منظور شما این است که با شما رابطه مقعدی دارد این موضوع نیز از طریق هیچ آزمایشی قابل تشخیص نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قبلاً پاسخ داده شده.
هیچ مشکلی پیش نمیاد و نیاز نیست جایی بیان کنید هیچ کسی متوجه موضوع نمی شو‌د.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نه مشکلی ازاین بابت نیست ولی رابطه مقعدی حتی بین زوجین از نظر شرعی درست نیست

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در دوران سربازی این مسائل مطرح نمی شود و مشکلی ایجاد نخواهد شد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما همسر دائمی ایشان هستید لذا رابطه ایرادی ندارد البته از عقب مکروه است، و چون عقد شما دائمی است می‌توانید از جلو نیز رابطه داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

رابطه داشته باشید چون ازدواج کردید ایرادی ندارد