مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

من از بریدگی روبروی کوچه دورزدم و درحال وارد شدن به کوچه بودم به طوری که لاین تندرو مسیر اصلی باز بود ماشین مقابل برای کنترل سرعت زیادش به سمت راست منحرف شد و به اول درب عقب تقریبا روی ستون درب عقب برخورد کرد باسمت چپ سپرش آیا مقصر منم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مستحضر باشید که در هر صورت می‌بایست پلیس محترم راهور مراجعه نمایدو با بازدید میدانی مقصر را تعیین نماید

هر یک از طرفین می‌توانند مجدد به آن نظریه اعتراض کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تعیین مقصر در تصادفات رانندگی با کارشناسان راهور است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس و همان افسر تصادفات تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی بنظریه کارشناس پلیس راهور دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در تصادفات تعیین مقصر با پلیس راهور است