مشاوره حقوقی رایگان - ربودن فرزند

سلام من از شوهر صیغه ایم باردار شدم که ایشان مخالف بود وقتی بچه میخواست به دنیا بیاد شوهرم من رو بیمارستان نبرد وبچه تو راه تهران تو ماشین به دنیا اومد واین آقا من رو برد تو یک ویلا اون جا یک خانم که از قبل باهم قرار داشتن اومد ناف بچه رو زد و بچه رو برد من هم هر چی سر صدا کردم کسی به دادم نرسید واز اون موقع 7 ماه میگذرد. من یک آدم بی کس وکارم هیچ پولی ام ندارم که بتونم شکایت کنم یا از خونه این مرد فرار کنم نمیتونم دیگه دوری بچه رو تحمل کنم لطفا کمک کنید .

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به کانون وکلا یا مرکز مشاوران حقوقی قوه قضاییه محل خود مراجعه و تقاضای وکیل معاضدتی نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق مرکز یا کانون وکلا درخواست وکیل معاضدتی کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت کنید بی کس و کاری ربطی به شکایت ندارد و قانون حامی شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید