مشاوره حقوقی رایگان - ایا می توانم مهریه ام را بعد از بخشیدن در دادگاه مطالبه کنم؟

سلام. من می خواهم با اجرا گذاشتن مهریه و نفقه، همسرم را که سر یک کار ثابت نمی ماند، رفتار مناسبی ندارد و مواد هم استفاده می کند ولی در انکار هست بترسانم ولی چون هیچ پولی ندارد، می ترسم روز دادگاه مجبور باشم مهرم را ببخشم ، ایا دوباره می توانم بعدا مهرم را مطالبه کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
در پرونده مطالبه مهریه ، حتماً لازم نیست که مهریه را ببخشید. هر زمان خواستید می توانید از پیگیری پرونده انصراف دهید.