مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب

سلام ، حساب های من از طرف سازمان ثبت اسناد قزوین توقیف شده به علت اجرا گذاشتن مهریه به علت عدم سازش حکم دادگاه طلاق صادر شد و من تمام حق حقوق زوجه را پرداخت کردم ولی سازمان ثبت با این که تمام مدارک مبنی بر عدم طلب از طرف زوجه را تقدیم کردم ولی باز هم نسبت به رفع توقیف حساب اقدام نمیکند چکار باید بکنم ،حتی اجرای احکام هم رفتم گفتن چون ما توقیف نکردیم نمیتوانیم دستور رفع توقیف دهیم ، ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. کجا و از چه طریقی حق و حقوق را پرداخت کردید؟ اگر در ثبت پرداخت کردید که پرونده بسته می شد. تماس بگیرید تا راهنمایی دقیق تری داشته باشم.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید