مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام وقت بخیرخواهربنده با یک آقایی تو روبیکا چت میکرده وازخودش برای او فیلم برهنه فرستاده آقادعانویس بوده وازخواهرم طلب پول میکرد در ازای دعا هربارهم بیشترش میکرد این بار خواهرم قبول نکرده ایشون شروع به تهدید کردند و متاسفانه خواهرم متاهل اون آقا اکانت روبیکا رو حذف کرده تمام تلاش ما این هست فیلم به همسرش نرسد چاره کار ما چی هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ب دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و از دعا نویس شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید