مشاوره حقوقی رایگان - امضا در مبایعه نامه

سلام وعرض ادب خدمت وکلای محترم
سرقفلی مغازه ای رو به صورت مبایعه نامه خریداری کردم الان وراثش آمدن میگویند پدرم نفروخته ما سند داریم رفتند شکایت کردند من مبایعه نامه رو بردم گفتند جعل هست فرستادن کارشناسی گفتند جعل شده اعتراض زدم رفت سه نفره کارشناس سه نفره هم گفته جعل شده وقاضی بدوی رای صادره کرده اون هم گفته حق با وراث شریک هست
سوال :چرا کارشناس ها اسناد عادی قبول نمیکنند
اعتراض زدم پرونده رفته دادگاه تجدید نظر
آیا دادگاه تجدید نظر به اسناد عادی که امضا شریکم هست قبول میکند و اساس تطبیق قرار میدهد یا باید اسناد مسلم الصدور ارائه بدم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کارشناس جعل تشخیص داده باشد اعتراض نتیجه ای نخواهد داشت
مگر اینکه به نظریه هیات سه نفره نیز اعتراض کرده باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اسناد و مدارک مربوطه باید بنظر برسد
به خصوص آرا صادره

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام با توجه به توضیحات مشخص است که پیرامون این موضوع تا حدودی مطالعه داشته اید. وقتی سندی جعلی بودت آن اثبات شود نمی‌توان آن را معتبر دانست و باید به باقی دلایل رسیدگی کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قضایی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد عادی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به نظر مقامات رسیدگی‌کننده دادگاه تجدیدنظر دارد.