مشاوره حقوقی رایگان - جلب ورود به مخفیگاه

با سلام
آیا بابت ده میلیون تومان بدهی حکم جلب با اذن ورود به منزل اقوام بدهکار صادر می شود و اگر درب منزل را باز نکردند مامور انتظامی می تواند قفل را با کمک قفل ساز باز کرده و وارد منزل اقوام وی از جمله عمه و پسر عمه و عمو شود ؟ فرد بدهکار در آدرس رسمی خود نیست و همسرش به دروغ می گوید از محل اقامتش بی اطلاع هست ولی من اطلاع پیدا کردم که در منزل اقوام خود اقامت دارد و دائم جایش را عوض می کند

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام حکم جلب با اذن ورود به مخفیگاه رو میدن حالا مخفیگاه هر جا میتونه باشه و اینکه هیچ وقت قفل درب رو نمی شکنن و چنین حقی کسی ندارد