مشاوره حقوقی رایگان - درجه معوق نظامی

با سلام بنده از پرسنل هستم که 26 سال خدمت در خواست بازنشستگی پیش از موعد داده و بازنشست شدم سوالم اینه که بنده دوسال قبل از بازنشستگی به درجه ستوان یکمی نائل شدم که متاسفانه به علت مشکلاتی حفاظت شهرستان شیروان (خراسان شمالی)تاییده ابلاغ رو تایید نکرد واعلام کرد زمانی به شما ابلاغ میشه که رای کمیسیون فراجا رو بیاری که بنده بعد از کمیسیون بازنشست شدم رای رو که بردم گفتن باید استان به شما ابلاغ کنه به حفا استان هم که سه مرتبه رفتم جوابی ندادن بعد از مراجعت مکرر نه ریاست حفا و نه جانشین حاضر به ملاقات نشدن وبه یکی از پرسنل ف به هویت سرهنگ ف ارجاع دادند که در اخرین دیدار دوسال پیش به من گفت ما میتوانیم تا 5سال جلوی درجه شما رو بگیریم ،سوال من اینه که مگر من چه خطایی کردم که 5سال درجه ام رو نمیدهند مگر من بازنشست نشده ام چه مشکلی با من دارن که 5سال باید حق زن و بچه من پایمال شود درجه رو که من بازنشست شدم بزنید رو ابگرمکن ولی حق زن بچه من رو که نباید پایمال کنید حقی که در زمان محاسبه بازنشستگی پایمال شد و الان هم دوسال است که مزایای ان پایمال شده حق منی که دو سال منطقه عملیاتی خدمت کرده ،منی که سال 88 شب اول درگیریها 23 خرداد پای راستم شکست حتی یه درصد جانبازی نگرفتم ،منی که سال 83 در حین خدمت مچ دست راستم شکست یک درصد جانبازی و مزایای انها رو نگرفتم این نیست مگر چه خطایی کردم که مستحق این حکمم ممنون میشم راهنمایی کنید و اگر دسترسی دارین یکی یه جواب دزست بهم بده چون حفاظت استان خراسان شمالی واسشون افت داره که جواب بدن،اینم بگم تو همین استان به امنیت حفا هم مراجعه کردم که اونا هم سر دووندن هی این هفته اون هفته کردن و جوابی ندادن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .