مشاوره حقوقی رایگان - الحاق به طرح هادی

سلام من یک قطعه زمین 600 متری در شمال گرفتم سال 93 الان میخوام برای تغییر کاربری اقدام کنم دهیار میگوید نمیشود خارج طرح هادی است ولی جالب اینجاست که دقیقا لبه جاده هستم چپ و راست منم ساختن باید چکار کنم راه حل میخوام از کجا شروع کنم

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام.ابتدا باید اقدام برای ورود به محدوده روستا کنید سپس اقدام به تغییر کاربری از طریق بنیاد مسکن نمایید.