مشاوره حقوقی رایگان - احداث بنای پيش ساخته در اراضی كشاورزی

با سلام
آيا قرار دادن بنای پيش ساخته يا كانكس مسكونی در اراضی كشاورزی مصداق تغيير كاربری است؟
بنده ٣٠ هكتار زمين كشاورزی در استان قزوين دارم كه سند شش دانگ دارد و قصد دارم آن را تبديل به باغ پسته نمايم. اولا آيا براي كاشت نهال پسته و ايجاد باغ نياز به مجوز است؟ ثانياً براي سركشي به زمين با توجه به بعد مسافت به تهران نياز دارم محلي براي سكونت داشته باشم. آيا مي توانم واحد كانكسي در زمين قرار دهم و دور زمين را فنس كشی كنم؟
چون با توجه به سابقه احتمال خراب كاري و از بين بردن نهال ها يا سرقت وسايل وجود دارد و از طرفي خرگوش به نهال هاي كوچك آسيب مي زند.
پيشاپيش از بذل توجه شما و پاسخ سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام.نیاز به مجوز دارد میتونی کاووس پیاده کنید

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

چون کاربری زمین کشاورزی است اگرپسته کاشت شود مشکلی ندارد دیوارکشی نمی توان کردمگربااجازه جهاد
فنس کشی اشکالی ندارد مجازبه داشتن اطاقم نگهبانی هستید