مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز غیر قانونی

سلام .من یک باغ 1000متری دارم که 15سال پیش با روال های قانونی یک اتاق 30 متری در ان ساخته ام .زمین بغلی خالی بوده و امسال در ان یک خانه دوطبقه غیر قانونی و با جهت نامناسب ساخته شده که دقیقا پنجره های ان مشرف به باغ ماست . خواستم ببینم من میتونم ازش شکایت کنم یا اینکه باید به جهاد کشاورزی گزارش بدم . جهاد کشاورزی تخریب میکنه یا فقط جریمه میکنه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق جهاد کشاورزی موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام میتوانید در بنیاد مسکن مراجعه
و اعتراض خود را مطرح نمایید
و اگر اطلاع بدهید امکان دارد در کمیسیون ماده 99 حکم تخریب صادر بشود