مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از تکنیک سابلیمینال در ایران

سلام می خواستم بپرسم طبق مصوبه 30 اردیبهشت در مورد شیوه های کنترل ذهن و عرفان های نوظهور که جزو جرایم به حساب می آید؟
آیا روش سابلیمینال که نوعی تلقینات ذهنی را به ناخودآگاه ارسال می کند و باعث تغییر الگوهای ذهنی منفی به مثبت می شود، و باعث تغییرات مثبت در فرد می شود.آیا طبق این مصوبه جزو جرائم به حساب می آید؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

کنترل ذهن بر اساس قانون تخلف و در مواردی جرم است و عموما این اعلام جرم توسط متقاضی صورت می پیرد زیرا این فرایند نیاز به تخصص پزشکی دارد و از این رو جرم شناخته می شود