مشاوره حقوقی رایگان - حكم تخليه منزل

باسلام، به طور اتفاقی متوجه شدم مادرشوهرم از شوهرم بابت تخليه منزلمون كه مالکش ايشون هست شكايت كرده و حكم گرفته ! در حالی كه مطمين هستم اصلا بين شون اجاره نامه ای وجود نداره ، و چون بنده طرف دعوا نبودم اجازه ندادن پرونده رو مطالعه كنم ! و حكم صوری است ، چون بنده هنوز جهيزيه م در اون خونه هست و مي خوام زندگي كنم ، آيا راهي هست شكايت كنم ازشون ؟ ايشون خيلي آشكارا مي خواد زندگي رو بپاشونه ! تو چنين شرايطي ، بايد چيكار كرد ؟

پاسخ ها :

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

ازشورای حل اختلاف تامین دلیل بگیرکه جهیزیه آن درآن خانه است وتقاضای استرداداموال خودراداشته باشید بااستشهادیه هم می توانیداموالخودرابکیرید