مشاوره حقوقی رایگان - بازیابی پیام حذف شده

شوهرم با زنی در ارتباط بود چت های دوطرف تو روبیکا حذف شده.میخوام بازیابی کنم یا پرینت بگیرم از روبیکا.زندگیم دارد از هم میپاشد2تا بچه کوچک دارم آیا امکان پرینت هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد ادامه زندگی مشترک را دارید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
برای پیگیری این موضوع با پشتیبانی روبیکا تماس بگیرید.
برای بازیابی باید دستور قضایی داشته باشید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا شکایت نمایید
و با دستور مقام قضایی امکان اخذ پرینت از پیام ها وجود خواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق روبیکا چون سرورهای آن در ایران موجود است بله امکان‌پذیره با طرح شکایت

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

خیر مگر با دستور قضایی.
باید شکایت رابطه نامشروع انجام دهید تا دستور استعلام توسط قاضی صادر شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تنها با دستور مقام قضایی امکان پرینت وجود خواهد داشت.