مشاوره حقوقی رایگان - عوض کردن قفل منزل مادری

باسلام. ما دو تا خواهریم که وقتی مادرم سه سال پیش خونه رو با مشارکت میسازن. دو ماه بعد خواهرم از مادرم وکالت تام میگیره ویک ماه بعد یک مبایعه نامه دستی مینویسن واز مادرم اثر انگشت میگیرن، وشاهدان هم دامادمون ویکی از دوستانش میباشند، وقتی خونه تمام میشود 18 ماه بعد مادرم به خانش میرود و10 روز بعد فوت میشود، ودو ماه بعد خواهرم میگه خونه ماله منه ومبایعه نامه دارم ولی خونه به نامه مادرم ثبت شده من هم قبول نکردم خودش رفت شکایت کرد الزام به سند ومن هم بطلان زدم وهنوز دادگاهی داریم. یعنی کارشناسی رفته مبایعه نامه دو ماه هست خبری نشده هنوز. در همین حین یه ماه بعد شکایت خواهرم فقل منزل مادری رو عوض کرده و من هیچ کاری انجام ندادم تاببینم پروندم به کجا میرسه. ولی شنیدم از اون خونه وسایل میبرد الان من میتونم درب خونه مادرمو باز کنم یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
بهتر است قاضی کار خود نباشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد تحت شرایطی امکان طرح دادخواست حقوقی می‌باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست مهرو موم و تحریر ترکه و تقسیم ماترک نمایید بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار تخصصی از طریق دادراه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
از بابت وسایل می توانید شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست مهرو موم و تحریر ترکه و تقسیم ماترک نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما نیازمند بررسی بیشتر حهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است