مشاوره حقوقی رایگان - در مورد قرارداد اجاره مغازه

بنده از طرف بنگاه برای اجاره مغازه ای نوساز با صاحب ملک به توافق رسیدیم که بنده نصف مبلغ رهن را زودتر پرداخت نماینم و مالک نیز تا موعد مقرر نسبت به تکمیل مغازه اقدام نماید، اما بعد از گذشت چندین روز و رسیدن موعد مقرر در اجاره نامه هنوز مالک هیچ اقدامی نسبت به تکمیل مغازه ننموده در حالی که نصف مبلغ رهن را دریافت نموده، حال چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام متن قراردادباید مطالعه گردد درصورت وجود حق فسخ می توانید اعمال نمایید