مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه کلاهبرداری (لطفا زود جوابمو بدید داره آدرسمو پخش میکنه)

لطفا زود جوابمو بدید داره آدرسمو پخش میکنه
من از یک پیج اینستاگرامی خرید کردم بعد از واریز دیگه جواب پیام منو ندادن من گفتم که ازشون شکایت میکنم و بعد از 17 روز که گفتن بستت پست شده وقتی بستم رسید دیدم روی بسته زده 2 روز پیش پست شده و وقتیم رسید چیزی که من سفارش دادم نبود و ارزونتر بود من به هزار زحمت شمارشونو از روی شماره کارت پیدا کردم و زنگ زدم 1 بار جواب دادن و به خوبی خواستن مثلا مشکلو حل کنن ولی از فرداش نه تماس جواب دادن نه واتس آپ . من هم توی پیجم گذاشتم تمام اتفاقاتی رو که افتاده بود و به دوستام گفتن که چطوری کلاهبرداری کردن و از بقیه هم خواستم استوری کنن . فرداش این خانوم برام برگه ی شکواییه فرستاد و چون آدرس و کد پستی و همه چیز رو داشت عکس گرفته بود و برای همه ی کسایی که استوری کرده بودن فرستاده بود و اونارو هم با شلاق و دادگاه تهدید کرده بود و مشخصات منو بطور کامل برای همه نشر داده
حالا میخوام بدونم شکایتش راهی به جایی داره؟
من تمام حرفام با سند و مدرکه اینکه جواب ندادن یا کم فروشی کردن ‌و هر چیزی که ازشون توی استوریم نوشتم
و اینکه منم شکایت کنم یا نه؟
لطفا زود جوابمو بدید داره آدرسمو پخش میکنه

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اقدام هردوی شما جرم است و باید شما هم شکایت کنید.