مشاوره حقوقی رایگان - ابطال ذینفعان درج شده در بیمه عمر مصوبه 5024/ت/253 هیئت وزیران

با سلام و خسته نباشید
پدر بنده بازنشسته آموزش پرورش بود که در سال 98 فوت نمودند. در برگه ذینفعان بیمه عمر ایشان نام دو برادر وی درج شده است و تاریخ نگارش آن به سال 68 باز می‌گردد.
در طول این 31 سال هیچ گونه فراخوانی از سوی آموزش و پرورش جهت بازنگری یا بروزرسانی ذینفعان بیمه عمر پدرم صورت نگرفته بود.
با عنایت به وجود بخشنامه های «بازنگری بیمه عمر کارکنان در تامین اجتماعی و نیروهای مسلح» آیا می‌توان در صورت وجود بخشنامه مشابه در اداره آموزش پرورش، عریضه‌ای مبنی بر ابطال ذینفعان بیمه عمر در دیوان عدالت اداری مطرح کرد؟
با تشکر از پاسخ شما