مشاوره حقوقی رایگان - آیا قول نامه دستی اعتبار دارد و چگونه میتونم سند ماشین مو بگیرم؟

باسلام حدود دو سال پیش پژو 405 خریدم و کل مبلغ پول پرداخت کردم و در قولنامه دستی که از فروشنده تو دستمه ذکر شده تا موقع وکالت خودرو سند و برگه سبز پیش فروشنده بمونه ولی الان تو این دو سال بابت گرفتن سند امروز و فردا میاره می تونم ازش شکایت کنم با این قولنامه دستی ممنون از راهنمایی تون.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

با استفاده از مبایعه نامه عادی دادخواست الزام به تنظیم سند انتقال مطرح بنمایید.