مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی و تجاوز

باسلام و عرض ادب
ساختمان مجاور ما اقدام به نوسازی ملک خود نموده است حال مشاهده میشود چندسانتی از نمای سنگ ایشان داخل ملک من شده است به طوریکه کاملا با گرفتن یک عکس میتوان تشخیص داد حتی فاصله درز انقطاع هم ندارد وچندسانتی هم وارد ملک من شده است ملک ما ساختمان قدیمی دوطبقه شیروانی می باشد آیا برای این مورد نیاز به تامین دلیل دارد واینکه به مالک آن ساختمان حتما باید اظهارنامه بدهم بعد بروم شکایت کنم یا اینکه همین عکس را بگیرم وضمیمه دادخواست کنم واز ایشان شکایت کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تامین دلیل بگیرید بهتراست در غیراینصورت دادخواست خودرا به همراه هر دلیل ومدرکی دارید ارایه دهید

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
نیاز به اظهارنامه و تامین دلیل نیست با عکس و معاینه محل میتونید دعواتون رو اثبات کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق نظر کارشناس طرح دعوا کنید و خسارت خود را بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نموده و طرفیت ایشان رفع مانع یا رفع تصرف عدوانی مطرح نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی همین طور است دستور موقت هم میتوانید بگیزید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پیشنهاد می‌شود پیش از طرح دعوا مذاکره و صلح و سازش نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با عکس و معاینه محل میتونید دعواتون رو اثبات کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید
و سپس دادخواست حقوقی اقامه نمایید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

در دادخواست خود جلب نظر کارشناس را بخواهید

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
نیازی به تامین دلیل و اظهارنامه نیست