مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به حریم از طریق ساخت و ساز همسایه

درود به شما .همسایه بنده در حال ساخت و بازسازی ملک خود است که در اجرای آجر کاری ایشان آجرچینی را از حد ستون های بتونی خارج کرده و به طرف درز انقطاع وارد شده و وال پست هم اجرا نکردند .آیا ایشان خلاف کرده اند یا خیر.برای رسیدگی به این موضوع و جلوگیری از ادامه ساخت ایشان به کدام مرجع بایست مراجعه کنم .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نماید تا توسط کارشناس رسمی دادگستری موضوع بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست کارشناسان با مراجعه در صحنه کارشناسی نمایند می‌توانید از طریق شهرداری موضوع را پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام موضوع نیاز به بررسی و اظهارنظر کارشناس دارد تامین دلیل کنیذ

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از شورای حل اختلاف تامین دلیل کنید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام موضوع نیاز به مشاوره بیشتر دارد_
تامین دلیل حتما باید بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شورای حل اختلاف تامین دلیل کنید.از طریق شهرداری موضوع را پیگیری نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم کارشناس رسمی دادگستری و یا شهرداری تشخیص خواهند داد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
از طریق شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری مطرح نمایید .