مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری

مردی مجرد هستم که به مدت 5 سال و با رای کمیسیون در دو نوبت از کار افتاده کلی تشخیص داده شده و حقوق پدرم را از صندوق ... دریافت کرده ام . حالا در نوبت سوم کمیسیون میگویند با ابلاغ بخشنامه جدید مستمری به شما تعلق نمیگیرد و مستمری من را قطع کرده‌اند!
آیا اجازه قطع مستمری را دارند و چگونه میتوانم موضوع را پیگیری و شکایت کنم ؟ .

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اثر قانون نسبت به آتیه است و مشمول حقوق مکتسبه افراد نمی‌گردد میتوانید نسبت به این موضوع طرح شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دید مفاد بخشنامه به چه صورت است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به رای کمیسیون اعتراض کنید و از دیوان هم پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید شکایت کنید .
موفق باشید .