مشاوره حقوقی رایگان - برگردوندن رای قطعی

باسلام، ببینید سال پیش یه دادخواستی مبنی بر الزام زوج به تهیه اثاث البیت تقدیم کردم ، زوج اومد با عضو شورا تبانی کردن و در دادگاه پرونده بنده رد شد و قطعی شد ، بنده شروع کردم پیگیری بلاخره ثابت شد که عضو شورا تخلف کردن و در ادامه تخلف ایشون باعث رد دادخواست بنده در دادگاه شد ، از عضو شورا شکایت کردم بابت مطالبه خسارت ، اونم رای به نفع بنده صادر شد ؛ ایشون محکوم شدن ،
حالا سوالم اینه آیا امکان ش هست اون رای بنده عوض بشه در دیوان ؟ آیا بنده می تونم اقدام کنم ؟ چون واقعا این رای در پرونده های دیگه من خسته م کرده ، چون زوج هر جا ارایه می ده می گه ببنید ایشون رد شدن ایشون تمکین نکرده و ...

پاسخ ها :

یک وکیل

نكته مهم اينه اگر راي قطعي شده باشه از طريق عادي نميتونيد اعتراض كنيد
اگر غيابي صادر شده باشه از زمان اطلاع ، واخواهي امكان پذيره
اگر .....
در صورت تمايل با 09123191645 تماس بگيريد