مشاوره حقوقی رایگان - عقد دائم با سند عادی

باسلام زن دوم اقایی که سند عادی (عقددائم )داره در شرایط ضمن عقدش اومده که 214 عدد سکه 200 گرم طلا که 70 گرم خریداری شده و بعداز مرگ همسر 3 دانگ از منزل در شهری که سکونت دارن و ثبت عقد بعداز مرگش با گرفتن حکم دادگاه هستش..آیا بعد از مرگ ایشان مهریه هرچه گفته شده به زوجه تعلق می‌گیرد. (زوج با زوجه اختلاف سنی زیادی دارد و زوج زن اول و بچه 3 پسر دارد که فقط مهریه زن اول 114 عدد سکه است )با تشکر

پاسخ ها :

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

مهریه همان است که در عقدنامه قید شده.می توانید تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بعد از مرگ مهریه هر دو از اموال باقی مانده قابل وصول است

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

با سند عادی ابتدا باسد اثبات عقد کند که سخت میشود. حتما ثبت رسمی کنند. لطفا جهت توضیحات کامل تماس بگیرید